ik zou zeggen dat

Ik zou zeggen dat...

Uitg. Plantyn

 

- Een praktische gids die alle aspecten van ondernemingscommunicatie belicht met voorbeelden en gevalstudies.In het boek worden de technieken en instrumenten waarvan bedrijven en organisaties zich kunnen bedienen met de medewerkers en de buitenwereld uitgebreid beschreven met praktische tips, ideeën en waarschuwingen voor de valkuilen.Komen aan bod: pers- en mediarelaties, sponsoring, reclame, interne communicatie en crisiscommunicatie, het werken met externe agentschappen en het meten en evalueren van de resultaten.

 

Het boek is een neerslag van vele jaren communicatiewerk in verschillende omgevingen: bij familiale bedrijven, internationale firma’s, als communicatie verantwoordelijke voor België en als communicatie directeur voor een overheidsbedrijf met filialen in meer dan 40 landen.Aan de hand van reële gevalstudies worden zowel successen als mislukkingen geanalyseerd.

 

 

 

 

 

 

paardenspringen

Paarden springen.

Uitg. A Editions. Druk Imschoot - Gent

 

- Vijftien verhalen waarin mensen geconfronteerd worden met situaties die ze alleen ondergaan of waarin ze wel reageren maar nooit rechtstreeks. Machines, dieren, gebouwen en landschappen worden gebruikt. Of is het omgekeerd?

 

Vijftien verhalen over reddingshelikopters, Vlaamse stranden, paarden en amazones, seks en bunkers, bier en caravans.En de paarden? Paarden zijn nutteloos. Waarom zijn er dan nog paarden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

passagiers

Passagiers. Reizigers in liefde en dood.

Verhalen.Uitg. A Editions. Druk Imschoot - Gent. Omslag Emiel Hoorne.

- Ik had een uitnodiging voor twee evenementen die allebei plaatsvonden op vrijdag 13 december 1991. Het reclameagentschap VVL BBDO organiseerde in het Château de Genval een uiteenzetting voer de ‘Future Man’ en in park van een ander kasteel te Opheylissem doopte Marc Boelens de nieuwe warmeluchtballon van de brouwerij Hoegaarden-Interbrew.

Ik ging naar Opheylissem en als rond drie uur de montgolfières één voor één warmgestookt werden en opstegen in de koude winterlucht boven het Brabants grensgebied zag ik ook de future man in de wolken verdwijnen.